Spoluhráč Jána Lášáka vymenil hokejku za mixážny pult

12.01.2012 Celý región

CHABAROVSK 12. januára (WEBNOVINY) - Pre českého hráča v službách tímu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Amur Chabarovsk Jakuba Petružálka nie je hokej jedinou oblasťou, v ktorej sa cíti ako "ryba vo vode".

Útočník Amuru v stredu v jednom z chabarovských nočných klubov vymenil hokejku a korčule za mixážny pult, kde predviedol niečo zo svojho umenia.

Petružálek vystupujúci pod menom DJ Calimero pozval na svoju premiéru aj krajana Petra Vránu a slovenského reprezentačného gólmana Jána Lašáka, ktorý je taktiež milovníkom dobrej hudby. Keď sa Lašák dozvedel, že jeho tímový kolega skladá rôzne remixy, poprosil ho, aby pripravil niekoľko skladieb aj pre neho.

"Mám v zbierke asi 30 alebo 40 tisíc piesní. Jakub pre mňa zložil nejaké skladby. Páči sa mi jeho hudba," vyhlásil rodák zo Zvolena pre RIA AmurMedia.

"Moje priority sú jasné. Hokej je moja práca a hudbu považujem za hobby. Možno za niekoľko rokov, keď skončím s hokejom, bude to opačne," vyhlásil jeden z najproduktívnejších hráčov prebiehajúceho ročníka KHL, ktorý svoj hudobný talent objavil počas pôsobenia vo fínskom Lukko Rauma.
 

Vyberte región